Επιτυχημένος ο πρώτος διασυλλογικός αγώνας ακροβατικής της ΑΕΣΓΒΕ από το 2010

acro-aesgve-nov2015-1
Ξεχωριστή επιτυχία και ανταπόκριση από τα σωματεία της Βόρειας Ελλάδας είχε ο διασυλλογικός αγώνας ακροβατικής γυμναστικής Α’ έως Ε’ κατηγορίας, που πραγματοποιήθηκε από την ΑΕΣΓΒΕ την περασμένη Κυριακή (08/11) στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας.

Η νέα διοίκηση της ΑΕΣΓΒΕ ανέλαβε την πρωτοβουλία να δώσει πνοή στο άθλημα της ακροβατικής, το οποίο απουσίαζε από το επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ένωσης από το Νοέμβριο του 2010. Ωστόσο, ο πρώτος επίσημος αγώνας ακροβατικής που διοργανώθηκε από την ΑΕΣΓΒΕ έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια, έδειξε ότι τα πράγματα αλλάζουν πλέον προς το καλύτερο.

Η παρουσία αρκετών φίλων του αθλήματος στις εξέδρες, αλλά και τα χαμόγελα και το ικανοποιητικό αγωνιστικό επίπεδο των συμμετεχόντων αθλητών, απέδειξαν ότι το εγχείρημα στέφθηκε από επιτυχία.

«Η ακροβατική γυμναστική είναι ένα άθλημα που έχει τη δική του σημαντική θέση και το οποίο καλλιεργούν με συνέπεια αρκετά από τα σωματεία μας. Με πολλή χαρά είδαμε ότι αυτός ο διασυλλογικός αγώνας, ο πρώτος επίσημος ύστερα από πέντε χρόνια, είχε θετική ανταπόκριση. Θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες και είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουν ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία», δήλωσε ο πρόεδρος της ΑΕΣΓΒΕ, Χρήστος Ψαθάς, ενώ πρόσθεσε:

«Προσπαθούμε να ενισχύσουμε και να αναδείξουμε όλα τα αθλήματα της αγωνιστικής γυμναστικής, Ολυμπιακά και μη, ώστε καθένα από αυτά να αποκτήσει την προβολή και την ανάπτυξη που δικαιούται. Πάντοτε σε συνεργασία με την Ε.Γ.Ο., η οποία μας περιβάλλει με την εμπιστοσύνη της, θέλουμε να δίνουμε στους αθλητές και στις αθλήτριες των σωματείων μας την ευκαιρία να συμμετέχουν τακτικά σε επίσημες διοργανώσεις, στοιχείο που είναι απαραίτητο για τον αγωνιστικό έλεγχο και την πρόοδό τους».

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα του Διασυλλογικού αγώνα Ακροβατικής Γυμναστικής της ΑΕΣΓΒΕ.

acro-aesgve-nov2015-2

Comments are closed.