Εποικοδομητική επίσκεψη της ΑΕΣΓΒΕ στη Βέροια

aesgve-veroia
Η ρυθμική γυμναστική πήρε την σκυτάλη στο πρόγραμμα των ενημερωτικών επισκέψεων των στελεχών της Αθλητικής Ένωσης Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος, που βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο νομό Ημαθίας.

Ο πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., Χρήστος Ψαθάς, η αντιπρόεδρος της Ένωσης και πρόεδρος της Τ.Ε. Ρυθμικής Γυμναστικής Σοφία Παπαδοπούλου, καθώς και τα μέλη Έλσα Σκεύη και Άρτεμις Καμαριέρη, επισκέφθηκαν τη Βέροια και είχαν μία εποικοδομητική συνάντηση με εκπροσώπους των συλλόγων ρυθμικής που λειτουργούν στην πόλη και είναι ο Α.Ο.Ρ.Γ. Βέροιας, ο Α.Ο. Αλέξανδρος και ο Φίλιππος.

Αφού παρακολούθησε μέρος της προπόνησης των αθλητριών των τριών συλλόγων, το κλιμάκιο της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με προπονήτριες και διοικητικούς παράγοντες, ενημερώνοντάς τους για τις δράσεις της Ένωσης, ενώ παράλληλα κατέγραψαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Χρήστος Ψαθάς σχολίασε, στον απόηχο της επίσκεψης στην πρωτεύουσα της Ημαθίας: «Η πόλη της Βέροιας συνδέεται με τη Ρυθμική Γυμναστική από το 1997 με την λειτουργία του Α.Σ. Ποσειδώνα, ενώ από το 2004 και το 2010 δραστηριοποιούνται ο Α.Ο.Ρ.Γ. Βέροιας και ο Α.Ο. Αλέξανδρος αντίστοιχα. Στο δυναμικό των ενεργών σωματείων που καλλιεργούν τη Ρυθμική Γυμναστική προστέθηκε πρόσφατα και ο Φίλιππος Βέροιας, το τμήμα του οποίου έκανε την πρώτη του εμφάνιση στις φετινές διοργανώσεις. Από τη δική μας πλευρά, οφείλουμε να είμαστε διαρκώς δίπλα στα σωματεία και να στηρίζουμε με κάθε τρόπο την προσπάθειά τους για την ανάπτυξη της γυμναστικής».

Comments are closed.