Κοπή πίτας για τα σωματεία ενόργανης, ακροβατικής και ρυθμικής στο Αλεξάνδρειο

Με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας καλωσόρισαν το 2017 η ΑΕΣΓΒΕ και τα σωματεία της Θεσσαλονίκης, τα οποία πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Η αρχή έγινε με την κοπή της πίτας των τμημάτων ενόργανης και ακροβατικής, όπου το φλουρί μοιράστηκαν ο ΑΓΕΜΣ Σπάρτακος και ο Πύρρος Θεσσαλονίκης. Παρά τα ακραία καιρικά φαινόμενα και την σφοδρή χιονόπτωση των προηγούμενων ημερών, οι νεαροί αθλητές και οι προπονητές τους έδωσαν ραντεβού στο υπόγειο του Παλέ ντε Σπορ, μαζί με τον πρόεδρο της ΑΕΣΓΒΕ Χρήστο Ψαθά, ο οποίος μετέφερε τις ευχές των μελών του Δ.Σ. της Ένωσης για Καλή Χρονιά, με υγεία, αγωνιστική πρόοδο και πολλές διακρίσεις για όλους τους αθλητές.

Εξίσου όμορφη ατμόσφαιρα επικράτησε και στην αντίστοιχη εκδήλωση που έγινε για τα σωματεία της ρυθμικής, το απόγευμα της Παρασκευής (12/01) στο Παλέ ντε Σπορ. Την κοπή της πίτας έκανε η ταμίας της ΑΕΣΓΒΕ, Έλσα Σκεύη, και το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του Διαγόρα Αμπελοκήπων. Αθλήτριες, προπονήτριες και στελέχη σωματείων δέχθηκαν τις ευχές του προέδρου Χρήστου Ψαθά για το νέο έτος, το οποίο με την συντονισμένη προσπάθεια όλων και με τη δεδομένη υποστήριξη της Ε.Γ.Ο., αναμένεται να συνοδευτεί ακόμα καλύτερες μέρες για τη Γυμναστική της Βόρειας Ελλάδας.

Πλέον, σειρά θα πάρει μέσα στην επόμενη εβδομάδα η κοπή της βασιλόπιτας για τους αθλητές και τα σωματεία του τραμπολίνο, η οποία δεν μπόρεσε να γίνει τις προηγούμενες ημέρες λόγω του έντονου ψύχους, που οδήγησε στη ματαίωση ορισμένων προπονήσεων.

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας των τμημάτων ενόργανης και ακροβατικής:
aesgve-kopi-pitas-2017-enorgani-acro-1 aesgve-kopi-pitas-2017-enorgani-acro-2 aesgve-kopi-pitas-2017-enorgani-acro-3


Φωτογραφίες από την κοπή πίτας των τμημάτων ρυθμικής:
aesgve-kopi-pitas-2017-rythmiki-1 aesgve-kopi-pitas-2017-rythmiki-2 aesgve-kopi-pitas-2017-rythmiki-3 aesgve-kopi-pitas-2017-rythmiki-4 aesgve-kopi-pitas-2017-rythmiki-5 aesgve-kopi-pitas-2017-rythmiki-6

Comments are closed.