Πιλοτική εφαρμογή ηλεκτρονικής δήλωσης συμμετοχής από την Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.

aesgve-electroniki-dilosi-symmetoxis
Μια νέα εποχή εγκαινιάζει η Ε.Γ.Ο., η οποία θέτει σε δοκιμαστική εφαρμογή, μέσω της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., ένα πρωτοποριακό σύστημα ηλεκτρονικής δήλωσης της συμμετοχής αθλητών σε αγώνες γυμναστικής.

Η καινούργια εφαρμογή θα τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία από την 1η Μαρτίου 2017 και μέχρι τις 31 Μαρτίου 2017 ειδικά για τα σωματεία – μέλη της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., μετά από έγκριση της Ε.Γ.Ο., προκειμένου να εξοικειωθούν οι χρήστες με την ηλεκτρονική διαδικασία και παράλληλα να εντοπιστούν και να επιλυθούν τυχόν σφάλματα στη λειτουργία του συστήματος.

Κατόπιν, το νέο ηλεκτρονικό σύστημα πρόκειται να τεθεί σταδιακά σε κανονική, επιχειρησιακή λειτουργία, με την προοπτική να επεκταθεί μελλοντικά σε εθνικό επίπεδο και να αποτελέσει ένα πλήρες εσωτερικό δίκτυο, μέσω του οποίου θα γίνονται οι δηλώσεις συμμετοχής σε όλους τους αγώνες που διοργανώνει η Ε.Γ.Ο., με αμεσότητα, ευκολία και απόλυτη αξιοπιστία.
Διαβάστε ΕΔΩ το ενημερωτικό έγγραφο της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. προς τα σωματεία – μέλη της (περιλαμβάνονται αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση της νέας ηλεκτρονικής εφαρμογής)

Comments are closed.