Επίσκεψη της ΑΕΣΓΒΕ στη Θράκη

Τα σωματεία ενόργανης γυμναστικής της Θράκης είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν οι κ. Χρίστος Κασιόλας και κ. Δημήτρης Γιαννουλίδης. Οι υπεύθυνοι ανάπτυξης ενόργανης γυμναστικής της Ε.Γ.Ο. βρέθηκαν το Σάββατο (07/10) στο βορειoανατολικό διαμέρισμα της Ελλάδας  μαζί με την ομοσπονδιακή προπονήτρια κα Σμαρώ Μήτσα, στο πλαίσιο προγραμματισμένων επισκέψεων που πραγματοποιεί η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. τα τελευταία έτη σε συλλόγους της περιφέρειάς της.

Η πρώτη στάση έγινε στην Ξάνθη και στο σωματείο Α.Σ.Κ.Α.  Προμηθέας, για να ακολουθήσει στη συνέχεια  η ακριτική πόλη του Έβρου και τα σωματεία Ο.Ε. Γ.  Αλεξανδρούπολης και Α.Ο. Δημόκριτος.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους, οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί είχαν ενεργή συμμετοχή στην προπόνηση των ομάδων και παρείχαν σημαντική βοήθεια, ενώ παράλληλα αφιέρωσαν αρκετό χρόνο στην επιμόρφωση των προπονητών, οι οποίοι έλαβαν έντυπο, αλλά και ψηφιακό υλικό που επιμελήθηκε ο κ. Χρίστος Κασιόλας.

Τους συνεργάτες της Ομοσπονδίας συνόδευσε ο πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. κ. Χρήστος Ψαθάς, ο οποίος συναντήθηκε  με διοικητικά στελέχη των συλλόγων, συζητώντας μαζί τους τα θέματα που τους απασχολούν και ενημερώνοντάς τους για τις μελλοντικές δράσεις της Ένωσης.

Φωτογραφίες από την επίσκεψη του κλιμακίου της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. στη Θράκη:

sdr

dav

sdr

dav

sdr

dav

sdr

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

sdr

sdr

dav

dav

dav

dav

dav

dav

sdr

dav

sdr

sdr

sdr

dav

dav

dav

bst

sdr

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

Comments are closed.