Στο Διαγόρα Αμπελοκήπων οι υπεύθυνοι ανάπτυξης ενόργανης γυμναστικής

dav

Πιστά εφαρμόζεται το χρονοδιάγραμμα των επισκέψεων στα σωματεία ενόργανης της Β΄ Περιφέρειας, που αποφάσισε το Δ.Σ. της ΑΕΣΓΒΕ κατά τη συνεδρίασή του την 23η Σεπτεμβρίου.

Μετά την πρόσφατη επίσκεψη στην Περαία και τον Αίαντα Θερμαϊκού, τη σκυτάλη πήρε η Δυτική Θεσσαλονίκη και ο Α.Ο. Διαγόρας Αμπελοκήπων.

Την αντιπροσωπεία της ΑΕΣΓΒΕ υποδέχτηκαν το απόγευμα της  περασμένης Τρίτης (7/11) στους Αμπελόκηπους η πρόεδρος του συλλόγου κ. Άννα Λάλα και η κ. Μάρθα Ζαχαριάδου που επί σειρά ετών διετέλεσε πρόεδρος του σωματείου.

Το γυμναστήριο, το οποίο από τον Νοέμβριο του 2013 πήρε το όνομα  «Βασίλειος Τσολακίδης» προς τιμήν του Ολυμπιονίκη  γυμναστικής, αποτελεί από το 1991 την έδρα του Διαγόρα και σημαντικό πυρήνα ανάπτυξης του αθλήματος στη περιοχή.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Χρήστος Ψαθάς συνομίλησε με διοικητικά στελέχη του συλλόγου, ενώ οι τεχνικοί της Ε.Γ.Ο. (Σ. Μήτσα, Δ. Γιαννουλίδης, Χ. Κασιόλας) «έπιασαν» αμέσως δουλειά, βοηθώντας καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, συμβουλεύοντας παράλληλα τους προπονητές

Φωτογραφίες από την προπόνηση

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

Comments are closed.