Ενημέρωση για τη χρήση του Ε.Γ. Μίκρας από συλλόγους ρυθμικής της επαρχίας.

dav

Σε συνέχεια προγενέστερης ενημέρωσης των σωματείων από την Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., σύμφωνα  με την οποία γνωστοποιήθηκε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπόνησης των αθλημάτων της γυμναστικής για την περίοδο 2017-2018, υπενθυμίζεται ότι οι επαρχιακοί σύλλογοι που επιθυμούν τη χρήση του προπονητηρίου ρυθμικής στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, οφείλουν να το δηλώνουν εγκαίρως στην Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε..

Λόγω αυξημένης συχνότητας χρήσης του προπονητηρίου από τα σωματεία της Περιφέρειας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου, γεγονός που παρατηρείται κυρίως τα Σαββατοκύριακα, και με σκοπό την ικανοποίηση κατά το δυνατόν περισσότερων αιτημάτων, διατηρώντας παράλληλα την εύρυθμη λειτουργία του χώρου προς κοινό όφελος, σας ενημερώνουμε ότι τηρείται πρόγραμμα βασισμένο στην εκ περιτροπής χρήση του γυμναστηρίου σύμφωνα με τα ωράρια του ισχύοντος προγράμματος (09:00 – 12:00, 12:00-15:00 και 15:00-18:00).

Αρμόδια για την εξέταση αιτημάτων είναι το μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνη ρυθμικής γυμναστικής της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. κ. Ειρήνη Μανδραβέλη.

Δείτε εδώ το έγγραφο της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.

Comments are closed.