Για δεύτερη χρονιά προπονητικό καμπ ενόργανης από την Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., με την έγκριση της Ε.Γ.Ο.

MAG_WAG_Proponitiko_camp_mikra_Iounios_2017_new
Μετά  το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων των αθλητών και αθλητριών της Δ’ κατηγορίας και ύστερα από τους αγώνες της τελικής φάσης που πραγματοποιήθηκαν αρχές Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, η ΑΕΣΓΒΕ έρχεται να ολοκληρώσει την σεζόν με ένα προπονητικό καμπ.
Έπειτα από αίτημα της Ένωσης, το οποίο ενέκρινε η  Ε.Γ.Ο. (δείτε ΕΔΩ το σχετικό έγγραφο), θα υλοποιηθεί προπονητικό καμπ για αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στις φετινές διοργανώσεις της Β’ περιφέρειας.

Τόπος: Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης»

Χρόνος-διάρκεια: Πέμπτη 21/06 έως Σάββατο 23/06 (11:00 – 15:00)

Δικαίωμα συμμετοχής: Αγόρια:  έτος γέννησης  2007-2008,  Κορίτσια: έτος γέννησης  2008-2009

Την επίβλεψη θα έχουν οι υπεύθυνοι ανάπτυξης ενόργανης γυμναστικής Δημήτρης Γιαννουλίδης και Χρίστος Κασιόλας, καθώς και η ομοσπονδιακή τεχνικός Σμαρώ Μήτσα.

Για το αναλυτικό περιεχόμενο του προγράμματος και για τις επιμέρους λεπτομέρειες, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να ενημερωθούν από τους υπεύθυνους ανάπτυξης, σε συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 μετά τη λήξη των Διασυλλογικών αγώνων ενόργανης γυμναστικής Ε’ Κατηγορίας.

Για την συμμετοχή στο προπονητικό καμπ δεν απαιτείται έγγραφη δήλωση συμμετοχής. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να παρευρεθούν στο γυμναστήριο μαζί με τους προπονητές τους το πρωί της Πέμπτης 21/06 ώρα 11:00

Δείτε ΕΔΩ το έγγραφο της  Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.

Comments are closed.