Πρόγραμμα προπονήσεων περιόδου 2018-2019. (αιτήσεις σωματείων)

mikra_pale_gym 110x450Στο πλαίσιο διαμόρφωσης του προγράμματος προπονήσεων των συλλόγων, που θα ισχύει για την νέα περίοδο (2018-2019), τόσο στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, όσο και στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο Θεσσαλονίκης,  παρακαλούνται τα ενδιαφερόμενα Σωματεία-μέλη της ΑΕΣΓΒΕ, όπως υποβάλλουν σχετικά αιτήματα από την Τρίτη 10/07/2018 έως την Παρασκευή 03/08/2018. Τα αιτήματα θα γίνονται ανά άθλημα και μόνο μέσω της διαθέσιμης ηλεκτρονικής εφαρμογής στη διεύθυνση www.onlineaesgve.gr., η είσοδος στην οποία επιτυγχάνεται με τα στοιχεία πρόσβασης που σας έχουν χορηγηθεί, ακολουθώντας τις οδηγίες που επισυνάπτονται.

Επίσης, κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., σας ενημερώνουμε ότι, από την έναρξη της επερχόμενης προπονητικής περιόδου (Σεπτέμβριο τ.ε.):

α) το προπονητήριο της ρυθμικής γυμναστικής στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Ε.Γ. Μίκρας, θα διατίθεται για την προπόνηση αθλητριών μόνο αγωνιστικών κατηγοριών (Α΄-Β΄-Γ΄-Δ΄). Η βοηθητική αίθουσα που βρίσκεται στο ίδιο γυμναστήριο, θα αποτελεί πλέον χώρο προετοιμασίας των προαναφερομένων αθλητριών, και όχι χώρο εκγύμνασης τμημάτων υποδομών/αρχαρίων, τα οποία μπορούν να εξυπηρετούνται στις δύο αίθουσες των εγκαταστάσεων του Α.Α.Μ.Θ., ενώ δύναται να χρησιμοποιείται και από αθλήτριες της Ε΄ κατηγορίας, τρεις μήνες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων της, κατόπιν σχετικών αιτημάτων που θα υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους εκείνη την περίοδο.

β) Στο προπονητήριο της ενόργανης στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Ε.Γ. Μίκρας, θα εφαρμοστεί και πάλι πρόγραμμα προπόνησης για τα τμήματα υποδομών (έως τρεις φορές εβδομαδιαίως ανά σύλλογο). Πρόγραμμα προπόνησης θα εκδοθεί και για τις ομάδες ακροβατικής γυμναστικής, για τις οποίες υπάρχει το ενδεχόμενο της εναλλασσόμενης χρήσης μεταξύ των δύο γυμναστηρίων (Ε.Γ. Μίκρας και Α.Α.Μ.Θ.), γεγονός που θα εξεταστεί μετά τη συγκέντρωση του συνόλου των αιτήσεων.

γ) για την χρήση του εξοπλισμού γυμναστικής, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εγγραφή των ενδιαφερομένων στο μητρώο της Ομοσπονδίας (μητρώο αθλητών ή μητρώο μελών τμημάτων υποδομών), εκδίδοντας προς τούτο την σχετική κάρτα που οφείλουν να διατηρούν σε ισχύ όσο χρόνο απαιτείται.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό έγγραφο της ΑΕΣΓΒΕ

Πατήστε ΕΔΩ για να εισέλθετε στη διαδικτυακή εφαρμογή των δηλώσεων

Comments are closed.