Νέο καμπ προετοιμασίας στη Θεσσαλονίκη για τον Ο.Ε.Γ. Αλεξανδρούπολης

oega-camp-june2018

Την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν εξαήμερη προετοιμασία στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, με την άδεια της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. και υπό την επίβλεψη των τεχνικών ανάπτυξης της Ε.Γ.Ο., είχαν δεκατρείς αθλήτριες του Ο.Ε.Γ. Αλεξανδρούπολης.

Το καμπ προετοιμασίας του ακριτικού συλλόγου διήρκεσε από τη Δευτέρα 23 Ιουλίου μέχρι και το Σάββατο 28 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου και ειδικότερα στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης», όπου τους προπονητές του Ο.Ε.Γ.Α. Λευτέρη Μπουτάκη και Θοδωρή Μπουτάκη διευκόλυναν στο έργο τους οι τεχνικοί ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Χρίστος Κασιόλας και Δημήτρης Γιαννουλίδης, οι οποίοι στηρίζουν αδιαλείπτως το έργο των συλλόγων.

Οι αθλήτριες του Ο.Ε.Γ.Α. που συμμετείχαν στο καμπ ήταν οι παγκορασίδες Αγγελίνα Κελεσίδου, Σοφία Τσατσάκη, Αμαλία Τάγκα, Ελένη Μπαφατάκη, οι κορασίδες Άννα Κελεσίδου, Ελπίδα Παππού, Άννα Καραμπατζάκη, Δέσποινα Σεφεριάδου, Στεφανία Παπαμάλλη, Ευδοκία Καλαϊτζή, Μαριλία Πλουμίδου, καθώς επίσης η νεανίδα Ελισάβετ Κορωνίδου και η γυναίκα Λία Δημούδη.

Αυτή ήταν η τρίτη επίσκεψη της ομάδας του Έβρου στη Θεσσαλονίκη μέσα στους τελευταίους μήνες, καθώς τον περασμένο Νοέμβριο είχαν βρεθεί για ολιγοήμερες προπονήσεις οι παγκορασίδες του συλλόγου, ενώ τον Δεκέμβριο είχαν πραγματοποιήσει αντίστοιχη τριήμερη προετοιμασία οι αθλήτριες της κατηγορίας κορασίδων.

Comments are closed.